sophievarnas

TIPS - moroccanoil!

Hej!
Tänkte tipsa om produkten som gör UNDERVERK!
Det är nämligen Moroccanoil! Det är en olja som man har i håret, den används både för att reparera håret och är ett värmeskydd. Har man blondt hår så får man välja oljan "light" (tror jag?) och har man mörkt hår "dark" (?).
Den gör verkligen underverk. Jag har mest använt den innan jag ska platta håret och håret blir så otroligt lent, det är helt sinnessjukt.
Produkten är ganska dyr men den finns i två olika storlekar så den lite mindre är ju givetvis billigare.
Så letar ni efter en bra olja/värmeskydd för erat hår, tvivla inte på att köpa en moroccanoil!!

Varit på hundutställning!

Hej!
Kom precis hem från hundutsällningen som var i Köping. Lilly var hur duktig som helst dock kom vi sist i klassen men fick riktigt bra kritik. Det var en jätteduktig domare så det var ju kul att få höra vad han tyckte om henne!
På utställningen så var Lillys uppfödare som äger en syster till Lilly (från samma kull) och även Lillys mamma och pappa, sedan var det tre brorsor (också från samma kull) till Lilly som också var där, hur kul som helst att få träffa de!!

Nu står det en stor räksmörgås framför mig som jag gärna vill äta upp, haha!
Men vi hörs! Kram
  

Ska fixa lite tips-inlägg

Hej!
Nu sitter jag framför datorn och ska skriva lite tidsinställda "tips-inlägg".
Snart ska vi äta kräftor men mamma är sjuk så vi får se om jag, pappa och josse får i oss 2 kg haha!
Men vi hörs, puss!

Det ser väl helt okej ut?!  

Gick upp 04.40 imorse

Hej!
Ja, ni läste rätt i rubriken haha. Jag, mamma och Josse skulle direkt efter skolan direkt till Lillys gamla uppfödare i Kolsva så jag hade inte hunnit rida efter det idag, så jag red imorse innan skolan istället! Tänk er att vara ute på ett stort grönt fält tillsammans med Mackis och bara galoppera hur fort som helst!! Helt underbart, helt annan känsla än på em/kväll haha?! Jaja, det var iaf väldigt härligt, gick sedan en kort promenad med Finesse som tyvärr inte mår perfekt.

I skolan så var jag ganska trött men det var hyfsat chill lektioner så det gick bra. Efter skolan så drog jag, vilma, nattis, marina, calle, alex o, alex e och axel hem till calle. Alltså när vi cyklade/gick hem till calle och precis innan vi skulle gå från skolan, alltså jag har nog aldrig skrattat så mycket haha! Gud vad kul vi har, det är helt underbart!!
Nu ska jag titta lite på datorn och kanske plugga litegrann, vi hörs, kram!
  

Videon!

Hej!
Nu kommer äntligen videon!
 

06.34

Godmorgon!
Sitter och äter frukost i min morgonrock med halsont vilket är riktigt jäkla onödigt haha. Hoppas verkligen att jag inte blir sämre..
Red lektion igår och på Mackis gick det riktigt bra faktiskt, hur kul som helst! Finesse är dock inte helt fräsch så henne red jag bara en liten stund.
Idag så är det skola, stallet och plugg som står på schemat, vill ha klart lite läxor innan fredag/helgen eftersom att vi ska på hundutställning med Lilly på lördag, ska bli jätteroligt att se vad de tycker om henne!
Nu måste jag skynda mig lite, kram!
  

Ska försöka hinna göra haulen nu!

Godmorgon!
Jag sitter just nu framför datorn i köket med en smörgås framför mig - och det hör ju inte till ovanligheterna? ;) Nej men jag tycker det är ett bra tillfälle att blogga på när man ändå sitter här liksom, haha?
När jag har ätit upp min smörgås så ska jag gå upp och göra mig iordning och sedan göra haulen från typ i helgen, men isåfall så kommer ju videon upp ikväll eftersom att den ska sparas, laddas upp osv.
Vi hörs, kram!

Saknar Kreta så jag dör!! 

Gick extremt bra o rida!

Hej!
Kom in från stallet för 45 minuter sen och har nu ätit middag.
Ska snart plugga lite och sen kolla idol, åh, älskar att kolla på alla auditions! Kollar dock aldrig mer än så haha!
Imorgon efter skolan så ska jag och mina underbara tjejer till Espresso house och plugga, är riktigt taggad på det faktiskt.
Vi hörs, kram!
  

Hemma från skolan

Hej!
Hoppas att ni har haft en bra dag och den fortsätter bra! Jag ska snart ut till stallet efter att ha varit hela dagen i skolan, det var helt okej, mycket på fm bara!
Hade dans hela em så är lite trött i armarna haha - gjorde armhävningar.
Ska kolla Gossip Girl nu och äta lite mellis, och har vi tur så hinner jag göra haul videon från helgen när jag kommer in från stallet, vi hörs, kram!