sophievarnas

Naglarna & hår

Godmorgon!
En redovisning (som gick helt otroligt bra) och även ett matteprov som gick helt okej, är nu avklarat. Bara ett stort "prov" kvar sen drar jag igång bloggen som aldrig förr. Även bara 12 dagar kvar till jullov!! Ska bli så underbart.

I måndags så fixade jag även mina naglar och igår så slingade (färgade även vissa delar) och klippte jag mig. Helt otroligt vad nöjd jag är! Och vad skönt det var att få fräscha upp håret.
Klockan 10.00 är det konfirmation. Puss!

1 DECEMBER, 1 ADVENT OCH 24 DAGAR KVAR TILL JULAFTON

Godmorgon! Jag är så himla glad över att det är ny månad! Nya tag & nya möjligheter! Första luckan på adventskalendern får öppnas och första adventsljuset får tändas. Fr o m 1 december så är det liksom nedräkning till jullov, julafton och bara helt sjukt roliga dagar! Vendela, Alva och Ebba fyller år i december så de ska ha tjejkväll med massa gos, det ser jag fram emot, ska på en föreläsning nästa helg och det ser jag också fram emot! Åh, älskar julen så himla mycket!!

Men nog om det! Idag så ska jag inte göra något speciellt då jag har en sjuk smärta i min mage & rygg. Usch. Men ska iaf ut till stallet, rida, mocka osv. Ska även ta en dusch om en stund för att fota mig lite, haha! Men det är faktiskt till en speciell grej så. Ska även plugga en massa. Måste verkligen det.
Ha det grymt, PUSS!
    

Upp