sophievarnas

Förslag på skriftliga inlägg också?..

Hej!
Jag skulle vilja ha lite tips/förslag på skriftliga inlägg också, har ju fått en del förslag på videos men vill ha lite skriftliga inlägg också! Tänkte skriva en del tips-inlägg, vad för tips får ni själva bestämma! Smink, parfymer, krämer, kläder, smoothies? Vad som helst!
Kommer att skriva de här inläggen på helgerna, troligtvis. Eller när jag har tid på vardagarna, så inläggen kommer upp någon gång under dagen i veckorna när jag är i skolan. Slösar nämligen alldeles för mycket internet så ska dra ner på användningen av internet på mobilen nu, så då är det ju toppen om det kommer upp tidsinställda?! Puss!
  
Bild från ett annat "tips-inlägg"

Bra dag än så länge

Hej!
Slutade 1,5h tidigare än vanligt idag så det var ju såklart hur skönt som helst. Jag, mamma och Josse åkte och åt på Maxi, handlade o så, och sen så åkte vi till Glada hästen i spiltan där jag fick med mig en bok och en jättesnygg tröja! Kommer antagligen att ha den i skolan någon gång ibland, det ser inte ut som en "stalltröja" så då går det ju lika bra att ha den i skolan.
Nu ska jag typ fixa mig och gå ut till stallet, kanske pluggar lite innan? Får se. Puss!
  

ONE DIRECTION 13 JUNI 2014

Åherreee, glömde bort att berätta om att jag ska se One direction den 13e Juni 2014!!
Jag är helt excited och typ jäätteglad! Har alltid tyckt att de har varit duktiga och så, men har aldrig lyssnat på de och kollat på deras musikvideos och så. Men min syster är ett fan av de och så bestämde vi oss för att gå och frågade Vendela om hon ville följa med också, så vi tre ska se de nästa år! Åh, längtar jätemycket redan! Kommer vara helt sjukt kul!!
Ska ni dit?
  

Pluggat och fixat.

Hej!
Har pluggat franskaglosor i en halvtimme och skrivit en del på min svenskainlämning i 40 minuter, jätteskönt att få lite gjort, på helgen dessutom.
Nu ska jag gå ut till stallet och lämna plugget hemma. Jag, mamma och Mackis åker till ridhuset och rider, taggad till 1000!
Ha det grymt, puss!


Ensam hemma nu!

Hej! Säger en jätteglad tjej.
Nu har tjejerna åkt hem efter en mer än lyckad tjejkväll! När alla hade kommit så drack vi bål & åt dip, åt tacos till middag och sedan åt vi världens godaste chokladtårta efteråt!
Vi var även i stallet på kvällen, hälsade såklart på alla hästarna, sedan så satt vi i min säng och bara snackade till 01.30 inatt ungefär.
Så som sagt, det här har verkligen varit lyckade timmar och något vi måste göra igen. Nu ska jag äta upp en bit av tårtan från igår, hehe, och sedan röra mig ut mot stallet för att mocka och rida Jack!
Ha det grymt, så hörs vi, puss!
  

Tjejkväll!

Hej!
Nu är Vendela, marina, Sandra o Camilla här, så vi ska snart äta! Puss

Ska städa hela huset..

Godmorgon! Inte ofta jag kan säga godmorgon på helgerna eftersom att jag brukar sova så länge? Haha!
Nu sitter jag iaf och äter frukost och skriver med Marina! Hon kommer hit vid två o hjälper mig lite innan de andra kommer.
Men som sagt, nu ska jag städa i stort sätt hela huset! Ge mig ett lycka till? Kan behövas haha!
Puss

Videofyme

Hej!
Kom tidigare idag på att jag har ett videofyme-konto som jag kan använda tills mitt iMovie vill fungera igen. Ska se om videofyme funkar bättre och att ni blir nöjda! Jag tänkte i framtiden att jag använder videofyme när jag ska lägga upp någonting från nu, så att en video där jag berättar vad jag ska göra om en kvart inte kommer upp 5h efter att jag spelade in den, tror ni förstår! Så kan jag ladda upp typ tag-videos och så på Youtube sen! Blir det bra? Puss!
 

Inget internet..

Hej!
Just nu så sitter jag i bilen och har fått låna min systers mobil för att blogga!
Om en stund så ska jag till Ica Maxi och handla inför imorgon då jag ska ha tjejkväll hemma! Så pappa och jag ska handla inför det. Hur taggad som helst!!
Nu vet ni iaf att jag lever och så haha. Vi hörs ikväll! Puss