sophievarnas

Kategori: Allmänt

Förlåt

Godmorgon! Klockan sex var jag ute med Lilly och fodrade hästarna, jätteskönt att gå ut så tidigt!
Jag har några anledningar till att jag inte har bloggat. Dels är det för att jag har haft otrooligt mycket i och utanför skolan. Och igår så hände en sak som jag är jätteorolig för, usch.. Men det ska bli bra, så är det bara. Klarar inte det här annars.

Men igår så var jag hemma hos en nära vän till familjen och pluggade litegrand, år mat osv. Sedan gick jag på gudstjänsten i kyrkan klockan 19. Hur skönt som helst att bara få gå in och sätta sig där - speciellt efter alla tårar som rann nerför mig kind igår..

Idag ska jag inte göra något speciellt efter skolan, antagligen åka till O om hon inte har fått komma hem. Men vi får se, ni får vara lite förstående om jag inte uppdaterar. Puss!

Stort lyft i mitt rum!

Ja.. När mina kompisar säger "alltså, mobba inte, men mitt rum ser verkligen ut som ett bombnedslag!" och så ligger det två tröjor och ett par byxor på golvet. Då blir jag nästan gråtfärdig, haha!

Jag tror inte att det är någon av mina vänner som har sett mitt rum när det var som stökigast - innan jag började städa det igår.

Jag ville ha det gjort innan skolan börjar så är ett problem borta, så nu ska jag verkligen hålla efter i mitt rum hela tiden, inte slänga kläderna på golvet utan hänga upp de och lägga in de där de ska vara, det blir så mycket lättare då!
Så här får ni lite för&efter bilder:
FÖRE (och jag måste bara skriva det, om ni undrar varför t.ex papperskorgen står på skrivbordet så är det för att Lilly sover inne hos mig och hon tar saker därifrån och biter sönder det, så jag kan inte ha småsaker på golvet..)

   EFTER


Nu har jag bestämt mig

Hej!
Jag har under ett par månader bloggat på tavlingsponnys.horseworld.se, men den bloggen kräver otroligt mycket tid och det kommer jag inte att hinna med när skolan börjar. Så nu har jag bestämt mig för att endast skriva inlägg då jag tävlat och när jag fotat på den bloggen.
Här kommer det dock inte att finnas så mycket hästar med i bilden!
Jag ska bara ha det här som en vardagblogg, där jag skriver vad jag gjort på dagarna, nyinköpta saker, vad som önskas av er, osv. Vi får dock se om jag verkligen fortsätter att blogga i överhuvudtaget, men än sålänge så blir det den här bloggen jag uppdaterar, det kanske inte bli 10 inlägg per dag, utan jag uppdaterar när jag känner för det.
Hoppas ni stannar! Kram
  

Upp