sophievarnas

Kategori: Bilder

Bilder - new in!

Hej!
Nu kommer det lite bilder på det som var i påsarna på bilden igår. Har ju visat allt i kategorin "New in" i videos tidigare men tänkte att det vore kul med lite variation?
Så här är alla saker:

Cherry in the air - Escada (den fick jag av min lillasyster efter dansföreställningen i lördags)
  

Rosa hörlurar - Teknikmagasinet
  

Två ansiktsmasker - Kicks
  

Ljusrosa nagellack - Harmoniq
  

Gårdagen var grymmast!

Hej!
Vaknade kl 11 imorse, det var hur skönt som helst, sov nästan 11 timmar!
Igår hade vi iaf helt sjukt kul, hela tiden.
Först, vid 12.45 så träffades jag och Nattis på stan, vi åt även på donken, haha. Sen kom Vilma och då gick vi och köpte godis och dricka på Ica, sedan vidare mot Konserthuset.
Sen, vid klockan 15.00 så dansade jag och min grupp våra 3 danser i den första föreställningen, sedan hade vi nästan två timmars "rast" till nästa föreställning, så då drog vi till Subway och åt.
Sen var det den andra gruppens tur att dansa i andra föreställningen, dock var min grupp med i en dans, så det var jättekul!

När andra föreställningen var slut så var det mingel. Då drack vi en massa cider (haha), åt lite chips, fotade massor och hade hur kul som helst!!
22.00 hade alla gått hem för att de stängde så helt plötsligt var jag helt själv kvar, så det var liite läskigt att stå helt själv utanför Konserthuset en lördagkväll, det erkänner jag!
Men sen kom mamma och jag åkte hem och åt världens godaste och mestbehövliga middag!

Så! Det här var väl kanske hälften av alla bilder? Är jättenöjd med de! Puss! 

Lite bilder från Kreta 2013

Fick en fråga på ask om att jag skulle lägga upp bilder från när jag var på Kreta i Juli iår, och visst kan jag göra det!
Jag har inte så mycket bilder på datorn pga att jag inte har minne att ladda över alla, men om ni är sugna på mer bilder så kan jag ladda över 5-10 stycken och visa de i ett annat inlägg? Kram!
       

Upp