sophievarnas

Kategori: Bloggen

Sätter lite SMÅTT igång med bloggningen igen nu..

Hej!
Ja, de jobbigaste proven är nu över och det som är kvar är en provräkning, en svenska/teknik-redovisning och massor av läxförhör. Jag kommer att försöka lägga upp iaf ett inlägg om dagen dock inte dagarna innan redovisningen jag nämnde! Den är otroligt viktig men jag vill så gärna få igång bloggen nu så nu kör vi!
  

Blogguppdrag!

Ja, ni vet ju att jag ibland skriver att ni ska ge mig förslag på inlägg, videos, bilder osv?
När jag läste en blogg, googlade eller liknande så kom det upp ett blogginlägg där bloggaren verkligen rekomenderade en hemsida där man blir medlem och så skickar de ut olika sorters uppdrag till medlemmarna. Då får bloggaren/medlemen godkänna eller avstå från uppdraget (som t.ex. är "skriv om den här sortens såg"). Om man väljer att godkänna uppdraget så får man lite information om det och sedan är det bara att blogga på! Så de här uppdragen kommer inte alls ofta, och de som kommer kanske inte alls faller mig i smaken att skriva om, så det kanske kommer något sådant här inlägg i veckan? Har ingen aning om det än eftersom att jag nyss blivit medlem där, men jag tycker att det är värt att se hur det funkar, ge det en chans! Jag vill hålla igång bloggen så gott det går och det här tycker jag är en bra början!
Bild tagen strax innan jag gick ut med lite vänner på Valborg 2013
  

HÖSTSERIE!

Hej!
Jag tänkte göra en höstserie faktiskt. Satt nämligen och sökte på videos på tips om hur man kunde få ett mysigare och mer organiserat rum (är så oorganiserad man bara kan bli när det gäller mitt rum) så då kom det upp rubriken "min höstserie" på flera olika ställen. Och eftersom att jag har haft en sådan brist på idéer när det gäller videos på bloggen så kommer det här givetvis leda till att jag får mycket mer idéer, och ni får meer än gärna hjälpa till! Kommentera förslag på videos i höstserien som ni skulle vilja se, eller säg det till mig i verkligeheten eller vad som helst, skulle verkligen uppskattas! Och ja, jag vet att hösten redan har börjat för längesen men jag tycker att det skulle vara kul att göra ändå!
Så, ge en massa förslag nu, ska nämligen spela in första videon ikväll!
Den här bilden är fotad av DIsa i vintras, men tyckte färgerna var lite förknippade med hösten.

 

Nu SKA bloggen tas till en annan nivå!

Hej!
Idag så såg jag Juliahs videoinlägg om hur man kan få en större blogg. Jag tog såklart åt mig av tipsen och kommer att tänka på de i framtiden, men jag blev också väldigt inspirerad av videoinlägget och hennes blogg utöver det! Uppdateringen har bra länge varit svajig och inte alls som jag som läsare vill ha den, men nu är det riktigt grymma inlägg, varje dag! Blir så himla motiverad till att blogga när jag läser hennes blogg, den är grym.

SÅ nu ska jag anstränga mig mycket mer med bloggen. Men jag har verkligen haft otroligt mycket den här veckan, det har även hänt jättemycket saker. Så skolan har varit prio 1 den här veckan. Nästa vecka är nästan lika jobbigt, tror vi har 6 läxor/inlämningar, så ja, tror ni förstår.
Men nu ska jag försöka förbereda bloggen lite mer om det nu skulle vara så att jag inte får möjligheten till att blogga den kommande veckan! Ska skriva några tidsinställda inlägg, försöka ladda upp en video på Youtube osv. Har ni något speciellt ni funderar över eller några tips på inlägg så får ni mer än gärna skriva de till mig!
Mer motiverad än vanligt så nu kör vi!
  

Upp