sophievarnas

Kategori: Feelings

Naglarna & hår

Godmorgon!
En redovisning (som gick helt otroligt bra) och även ett matteprov som gick helt okej, är nu avklarat. Bara ett stort "prov" kvar sen drar jag igång bloggen som aldrig förr. Även bara 12 dagar kvar till jullov!! Ska bli så underbart.

I måndags så fixade jag även mina naglar och igår så slingade (färgade även vissa delar) och klippte jag mig. Helt otroligt vad nöjd jag är! Och vad skönt det var att få fräscha upp håret.
Klockan 10.00 är det konfirmation. Puss!

Så stolt över mig själv just nu

Hej!
Ja, jag är jättestolt över mig själv just nu. Idag när jag gjorde min matteläxa så klarade jag att göra alla talen utan några som helst stora problem och jag hade alla rätt. Det är 12 tal och sedan Veckans problem. De 5 första talen ligger helt klart på E-nivå sedan blir det lite svårare och tal 8/9-12 (och Veckans problem) är på A-nivå. Jag satt i säkert en kvart på 11:an men hade fel när jag kollade i facit men när jag sedan hittade felet (vilket gick ganska fort) så blev det rätt. Jag har sedan 6:an haft jättesvårt med matte. Går just nu på speciallektioner istället för de vanliga mattelektioner och jag har lärt mig otroligt mycket sedan jag började gå dit. Har haft en mattediagnos och den fick jag alla rätt på. Mitt självförtroende höjs varje gång jag har rätt på ett tal, oavsett nivå. Nu ska jag satsa stenhårt på matten då jag t o m tycker att det var kul att göra läxan idag.

Har även varit i skolan idag, sedan stallet och skrittade ut Mackis, gick jättebra. Det var mörkt och det regnade så lite miljöträning blev det allt!
Nu har jag ätit middag, duschat och ska snart trycka i mig mammas goda fruktsallad, helt gudomlig! 21.00 ska jag ligga i sängen med lampan släckt och ska sova! Ha det grymt, ska skriva ett par tidsinställda inlägg nu! PUSS
Från dagens kaosiga lektion med ebba, alva o sara! 

Upp