sophievarnas

Kategori: Känslor

Ut och rida min älskade Spirit

Hej!
Ja, jag tänkte faktiskt gå ut och rida Spirit nu. Lite dressyr på banan tror jag. Helt sjukt egentligen att jag inte rider honom oftare, han har trots allt gått St. George?! Världens snällaste att rida är han också. Tror inte att det kan sitta bättre med ett toppen-dressyrpass just nu. Behöver få lite självförtroende. Saknar verkligen Finesse så det värker i mig. Alltså hon och jag, vi passar som handen i handsken. Varför hände det här? Precis när hon var som finast, hade som mest muskler, gått de bästa ritterna, börjat plocka lite placeringar och vi bara fick ett grymt band till varandra. Vi ska bygga upp det här igen hjärtat, det lovar jag. Jag älskar dig.
    

Ska verkligen försöka hålla uppdateringen nu

Hej!
Nej nu ska jag faktiskt ta och skärpa mig och ta tag i bloggen. Det var en tung dag igår med tung väntan inför ett besed, som dock var ganska bra. Men iaf, jag mådde inte så bra igår och dagarna innan det men nu ska jag försöka komma igång igen, som sagt!
Om en stund så ska jag ut till stallet och rida lektion, 18.30. Ska rida min fina Mackis o min fina Jack, jättetaggad!
Jag uppdaterar nog mer ikväll för tror inte att jag har något att plugga till imorgon, så vi hörs, puss!
 bästiiiis

Uppdateringen kommer inte att vara på topp

Hej!
Idag fick jag ett jättetråkigt besked som jag fortfarande inte har smällt. Om det här inte blir bra då vet jag inte vad jag ska ta mig till.
Ni får ha de så bra så hörs vi när jag förhoppningsvis mår bättre.. Kram
 

Blandade känslor under dagen..!

Hej!
Kom hem för snart 2 timmar sedan efter en dag med blandade känslor! Har skrattat så mycket så tårarna sprutat men även frusit och skakat av ilska. Ursäkta, men FYFAAN vad vuxna människor kan bete sig dåligt. I det här fallet var det en lärare som jag och min 8-12 klasskompisar tappade respekten för direkt. Usch säger jag bara. Men jaja, nu är jag hemma och har försökt lägga de här bakom mig.

Ska ta och plugga litegrand nu, svenska och franska blir det nog. Vi hörs! Puss
  

Upp