sophievarnas

Kategori: Planer

1 DECEMBER, 1 ADVENT OCH 24 DAGAR KVAR TILL JULAFTON

Godmorgon! Jag är så himla glad över att det är ny månad! Nya tag & nya möjligheter! Första luckan på adventskalendern får öppnas och första adventsljuset får tändas. Fr o m 1 december så är det liksom nedräkning till jullov, julafton och bara helt sjukt roliga dagar! Vendela, Alva och Ebba fyller år i december så de ska ha tjejkväll med massa gos, det ser jag fram emot, ska på en föreläsning nästa helg och det ser jag också fram emot! Åh, älskar julen så himla mycket!!

Men nog om det! Idag så ska jag inte göra något speciellt då jag har en sjuk smärta i min mage & rygg. Usch. Men ska iaf ut till stallet, rida, mocka osv. Ska även ta en dusch om en stund för att fota mig lite, haha! Men det är faktiskt till en speciell grej så. Ska även plugga en massa. Måste verkligen det.
Ha det grymt, PUSS!
    

Jag har plugg upp till öronen

Hej!
Ja, jag tog en liten bloggpaus då jag har helt otroligt mycket plugg. Har SO-prov imorgon och jag kan väl 40% av de jag ska kunna? Har inget hopp kvar om att bli godkänd ens.. Yes, jag är jättepositiv!
Nej, jag vill bara att den kommande veckan ska innehålla tisdag då jag ska träffa Tessi o sen torsdag em då jag ska träffa Pontus, sen fredag då jag och Tessi antagligen ska på fest o sen lördag/söndag då jag ska tävla Jack! Resten av dagarna den här veckan kan sluta existera :)
Som ni märker så är jag inte alls så "glad" just nu, inte så tagg på livet. Men jag ska ta tag i bloggen när SO-provet o sex-provet är över.. Ha det grymt! PUSS
Juste, hade disco för 4:orna med min klass i fredags, hade hur kul som helst, verkligen!! Sov sedan hos Ebba & Alva o de va också niiice!
  

Hej!
Skrev ett inlägg imorse som jag smart nog glömde att publicera. Extremt typiskt mig..
Men jaja, nu blir det ett litet inlägg haha! Jag har ridit ut på Mackis idag tillsammans med min syster och Jack. Snart ska jag gå upp och städa mitt rum, mamma hade köpt ett doftljus till mig idag också, så vill ställa det på något bra ställe och även ställa/lägga in allt från Stockholm! Mys men organiserat och fint rum när skolan börjar! Ska även plugga, men motivationen är på botten kan jag säga. En del tankar och bara allmänt omotiverad. Men nu ska vi vara positiva! Jag fixar det här.
 

Månads-favoriter??

Jag har lagt märke till att det är otroligt många som gör videos med deras månads-favoriter så jag tänkte också göra det, dock så gör jag min första efter den här månaden! Så det blir en "November-favoriter" då. Jag kan även ha fått hem kameran då, så hoppas på att kunna göra den videon med den kameran! Grym kvalitet isåfall!
Nu vet ni att jag hade tänkt att göra det iaf, haha. Ville bara tala om det. PUSS
  

NOVEMBER - ny månad, nya tag och nya mål!

Ja, den här månaden ska jag göra till en riktigt bra månad.
Jag har ju 5 prov under de tre första veckorna och de SKA gå bra, det måste de. Annars orkar jag inte lägga ner mer tid på skolan..
Jag kommer fortfarande att behöva hjälpa till mycket här hemma eftersom att inte allt är i sin ordning än. Så det ska jag göra, utan klagande.
Jag frågade Maja om hon hade några fester som hon skulle på och det skulle hon, och jag fick följa med, så det ska jag göra om det blir av! Hur taggad som helst, ska även bli så kul att få lära känna henne på riktigt! Ska verkligen försöka ha helt sjukt kul den här månaden.
Allt det här ska jag så gott jag kan "klara av"!
Välkommen november, överraska mig!
  

Ridlektion klockan 15.00

Hej!
Har precis kommit in från stallet där jag tog in Jack och mockade 4 boxar. Nu sitter jag vid datorn och ska göra en chailatte eller varm choklad och sedan ta tag i plugget till alla dessa prov vi har de kommande veckorna (V. 45, onsdag: Hemkunskapsprov (konsumentens rättigheter) och Engelskaprov (hör, läs och ordförståelse till ett kapitel vi jobbat med + en skrivuppgift). V 46, tisdag: SO-prov (politik), torsdag: Franskaprov (skriftligt i samband med kapitlet vi jobbat med). V.47: Biologiprov (sex och relationer).)

På lektionen idag så ska jag först rida Jack och sedan Spirit. Hoppas bara att vädret inte blir för hemskt! Då blir det inte ett dugg kul.
Men nu ska jag börja plugga, vi hörs! PUSS
Det finns ingen som förstår hur mycket jag saknar att rida henne. Hon är den absolut bästa jag vet. Min underbara ponny, du måste bli bra.
  

09.00 går bilen mot Stockholm!

Godmorgon!
Jag gick upp vid 06.45 och gick ut och mockade 4 boxar så jag inte behöver mocka de när vi kommer hem. Mamma tog ut hästarna under tiden!

Klockan 09.00 som sagt så åker vi mot Stockholm och på vägen så ska vi åka förbi donken för jag kommer inte att hinna äta frukost hemma då jag nu ska duscha, byta om, fixa till mig osv.
Mitt internet är nästan helt slut men jag kanske hör av mig under dagen! Puss
-bild från i somras

Överraskningskalas!

Hej!
Gick ut till stallet vid 14.50 och har mockat alla boxar idag, pussat massor på Finesse och pysslat med henne. Har även ridit Jack, och det gick skitbra! Så det var jättekul.
Nu ska jag och min familj på ett överraskningkalas typ. Vi ska fira vår medryttares sambo (han är även vår granne). Så det ska bli jätteroligt, men vi blir nog inte kvar där så jättelänge eftersom att vi ska till Stockholm imorgon! Hur taggad som helst! Men nu ska vi gå, puss!
  

Sämst update idag :(

Hej!
Har verkligen varit jättedålig uppdatering idag. Men före Lillys uppfödare kom så gick jag och mamma ut till stallet för att ställa in alla våra bommar och hinderstöd i en lada för att det skulle bli dåligt väder nu och så, så då ville vi få in de innan de blev förstörda. Ca 45 minuter efter det så kom Eivor och hon var här till strax före 17.00 och det var jättekul att träffa henne! Hon hjälpte oss litegrand med Lillys päls, gav lite tips på att hålla efter den osv. Sedan fikade vi och så hade hon med sig en valp också, ett syskon till Lilly, de är alltså från samma kull. De lekte litegrand och det var jättekul att se de tillsammans!

Efter att Eivor hade åkt så gick jag och mamma ut till stallet och fixa lite där. Red inte då det regnade ute, så blev ännu en vilodag för hästarna. Imorgon ska jag upp tidigt! Ska morgonfodra hästarna, släppa ut vår inackordering och sedan in till stan för att vara i skolan klockan 08.00-12.00. Ska plugga matte och är faktiskt jättetaggad!
Nu ska jag försöka hitta avsnittet av "Tillsammans mot cancer" som verkar ha berört väldigt många, skrivs om det överallt och jag hade helt glömt att kolla på det ikväll.
Godnatt, puss!
Får tyvärr inte upp några bilder alls.