sophievarnas

Så trött

Godmorgon!
Gick upp 06.10 o nu är jag helt klar för att åka till skolan o jag har en extrem huvudvärk och är otroligt trött. Men jag fixar den här dagen också!
Imorgon så har jag två prov och jag har inte knappt kollat på engelskan. Har gått igenom 1/3 ungefär.. Jaja. Kanske blir godkänd ändå, haha. Hoppas de iaf!
Nu ska vi åka! Ha de grymt idag! puss
Lite från gårdagens outfit

Lite efterrätt och kortspel med familjen!

Det ser ju inte speciellt gott ut, haha! Men det är de kan jag säga ;)

Kvällen slutade inte bra

Jag trodde faktiskt att oturen hade vänt, men det hade den inte! Tror det är lite bättre nu dock, men inte helt bra. Får se hur det är imorgon.
Ska upp och städa klart mitt rum sen duscha o lägga mig i sängen o läsa tidningen Elle. Godnatt, puss

Hej!
Skrev ett inlägg imorse som jag smart nog glömde att publicera. Extremt typiskt mig..
Men jaja, nu blir det ett litet inlägg haha! Jag har ridit ut på Mackis idag tillsammans med min syster och Jack. Snart ska jag gå upp och städa mitt rum, mamma hade köpt ett doftljus till mig idag också, så vill ställa det på något bra ställe och även ställa/lägga in allt från Stockholm! Mys men organiserat och fint rum när skolan börjar! Ska även plugga, men motivationen är på botten kan jag säga. En del tankar och bara allmänt omotiverad. Men nu ska vi vara positiva! Jag fixar det här.
 

Månads-favoriter??

Jag har lagt märke till att det är otroligt många som gör videos med deras månads-favoriter så jag tänkte också göra det, dock så gör jag min första efter den här månaden! Så det blir en "November-favoriter" då. Jag kan även ha fått hem kameran då, så hoppas på att kunna göra den videon med den kameran! Grym kvalitet isåfall!
Nu vet ni att jag hade tänkt att göra det iaf, haha. Ville bara tala om det. PUSS
  

NOVEMBER - ny månad, nya tag och nya mål!

Ja, den här månaden ska jag göra till en riktigt bra månad.
Jag har ju 5 prov under de tre första veckorna och de SKA gå bra, det måste de. Annars orkar jag inte lägga ner mer tid på skolan..
Jag kommer fortfarande att behöva hjälpa till mycket här hemma eftersom att inte allt är i sin ordning än. Så det ska jag göra, utan klagande.
Jag frågade Maja om hon hade några fester som hon skulle på och det skulle hon, och jag fick följa med, så det ska jag göra om det blir av! Hur taggad som helst, ska även bli så kul att få lära känna henne på riktigt! Ska verkligen försöka ha helt sjukt kul den här månaden.
Allt det här ska jag så gott jag kan "klara av"!
Välkommen november, överraska mig!
  

Ridlektion klockan 15.00

Hej!
Har precis kommit in från stallet där jag tog in Jack och mockade 4 boxar. Nu sitter jag vid datorn och ska göra en chailatte eller varm choklad och sedan ta tag i plugget till alla dessa prov vi har de kommande veckorna (V. 45, onsdag: Hemkunskapsprov (konsumentens rättigheter) och Engelskaprov (hör, läs och ordförståelse till ett kapitel vi jobbat med + en skrivuppgift). V 46, tisdag: SO-prov (politik), torsdag: Franskaprov (skriftligt i samband med kapitlet vi jobbat med). V.47: Biologiprov (sex och relationer).)

På lektionen idag så ska jag först rida Jack och sedan Spirit. Hoppas bara att vädret inte blir för hemskt! Då blir det inte ett dugg kul.
Men nu ska jag börja plugga, vi hörs! PUSS
Det finns ingen som förstår hur mycket jag saknar att rida henne. Hon är den absolut bästa jag vet. Min underbara ponny, du måste bli bra.
  

Stockholm-haul!

Hej!
Som jag säger i videon så har jag haft det jättebra idag! Det kom en regnskur runt lunch men det var ingen fara. Jätteskönt att det var svalt ute, annars hade jag svettats ihjäl bland allt folk, haha! Nejmen ni hör ju i videon vad vi har gjort och så!
När vi kom hem så gick jag ut och mockade 2 boxar som jag inte hann med imorse, så det var skönt att få det gjort. Men nu ska jag och Josse göra chips&dip och kolla Gossip girl, tror jag. Mys! Vi hörs, puss!

09.00 går bilen mot Stockholm!

Godmorgon!
Jag gick upp vid 06.45 och gick ut och mockade 4 boxar så jag inte behöver mocka de när vi kommer hem. Mamma tog ut hästarna under tiden!

Klockan 09.00 som sagt så åker vi mot Stockholm och på vägen så ska vi åka förbi donken för jag kommer inte att hinna äta frukost hemma då jag nu ska duscha, byta om, fixa till mig osv.
Mitt internet är nästan helt slut men jag kanske hör av mig under dagen! Puss
-bild från i somras