sophievarnas

Kategori: Videoblogg

Stockholm-haul!

Hej!
Som jag säger i videon så har jag haft det jättebra idag! Det kom en regnskur runt lunch men det var ingen fara. Jätteskönt att det var svalt ute, annars hade jag svettats ihjäl bland allt folk, haha! Nejmen ni hör ju i videon vad vi har gjort och så!
När vi kom hem så gick jag ut och mockade 2 boxar som jag inte hann med imorse, så det var skönt att få det gjort. Men nu ska jag och Josse göra chips&dip och kolla Gossip girl, tror jag. Mys! Vi hörs, puss!

Haul-video

Spelade in en liten haul-video så här på kvällskvisten!
 

What's on my phone-tag! Videoblogg ♥

Nyduschad och osminkad... har nu alla mina läsare fått se mig haha! Nej men som jag säger i videon så får ni ursäkta mig för den hemska kvalitén på mina videos just nu men det finns inte så mycket att göra åt det, tyvärr.
 

Mina VS body mist's och lite andra parfymer!

Jag glömde att visa min Hollister body mist då den alltid ligger i min skolväska! Men den tillhör favoriterna. Den är rosa med blommor på "loggan", vet ni vilken jag menar?
PUSS ♥
 

Videofyme

Hej!
Kom tidigare idag på att jag har ett videofyme-konto som jag kan använda tills mitt iMovie vill fungera igen. Ska se om videofyme funkar bättre och att ni blir nöjda! Jag tänkte i framtiden att jag använder videofyme när jag ska lägga upp någonting från nu, så att en video där jag berättar vad jag ska göra om en kvart inte kommer upp 5h efter att jag spelade in den, tror ni förstår! Så kan jag ladda upp typ tag-videos och så på Youtube sen! Blir det bra? Puss!
 

Videoblogg!

Videon spelades in runt klockan 17.00 så ni vet! 

Inhandlat lite skönhetsprodukter

Videon!

Hej!
Nu kommer äntligen videon!
 

Haul!